Nominerad svenska designpriset 2021

GENTLEMAN OPEN HEART

Ett automatiskt svensktillverkat konstverk

Ett konstverk utöver det vanliga

CONSTANTLY OF SWEDEN:s Gentleman Open Heart-modell är en exklusiv klocka av mycket hög kvalitet i ren världsklass. Ett automatiskt urverk där betraktaren kan se tidens gång och klockans hjärtslag genom urtavlans öppna fönster. Klockan består av en begränsad upplaga, är individuellt numrerad och signerad och har 10 års garanti. Tillverkningen är ett äkta hantverk. Den smakfulla designen ger den ett eget konstnärligt värde. Skapat av en tredje generationens urmakare i Ronneby, Sverige.

Beställ Gentleman Open Heart

Nominerad till svenska designpriset 2021

CONSTANTLY OF SWEDEN har för andra året i rad blivit nominerade till Svenska Designpriset!

Designtävlingen ”Svenska Designpriset” är öppen för alla som jobbar inom den kreativa branschen. Sex bidrag blir nominerade efter ett stort antal bidrag. Designen och kvalitén bakom vår klocka – GENTLEMAN – är ett av bidragen som blev nominerat i kategorin Identitet – Produktdesign. Vi är oerhört glada över denna nominering då det är ett erkännande av den design och kvalité våra klockor innehar.

“En klocka för dig som värderar äkta hantverk och kvalité. Som uppskattar tradition men också vågar ta steget framåt. För dig som är hövisk, passionerad men även beslutsam.
En gentleman helt enkelt.”

URVERK

Automatisk, Seiko NH38

Diameter

43 mm

Vattentäthet

5 ATM (50 m)

Visare och Index

Diamantskärning

Garanti

10 år

Limited edition

500 ex.

GENTLEMAN Open Heart

Ett automatiskt konstverk, svensktillverkad i Ronnebys hjärta.

BESTÄLL NU