NOMINERAD TILL SVENSKA DESIGNPRISET 2021

GENTLEMAN OPEN HEART

Ett automatiskt svensktillverkat konstverk

ETT KONSTVERK UTÖVER DET VANLIGA

CONSTANTLY OF SWEDEN:s Gentleman Open Heart-modell är en exklusiv klocka av mycket hög kvalitet. I ren världsklass! Ett automatiskt urverk där betraktaren kan se tidens gång och klockans hjärtslag genom urtavlans öppna fönster.

Beställ här

Gentleman Open Heart

Klockan är individuellt numrerad och signerad och har 10 års garanti. Tillverkningen är ett äkta hantverk. Den smakfulla designen ger den ett eget konstnärligt värde. Skapat av en tredjegenerationens urmakare i Ronneby, Sverige.

En klocka för dig som värderar äkta hantverk och kvalitet. Som uppskattar tradition men också vågar ta ett steg vidare. Prövar något nytt och spännande. För dig som står upp för god smak och för värden som består. En gentleman helt enkelt.

NOMINERAD TILL SVENSKA DESIGNPRISET 2021

CONSTANTLY OF SWEDEN har för andra året i rad blivit nominerade till Svenska Designpriset!

Designtävlingen ”Svenska Designpriset” är öppen för alla som jobbar inom den kreativa branschen. Sex bidrag blir nominerade efter ett stort antal bidrag. Designen och kvalitén bakom vår klocka – GENTLEMAN – är ett av bidragen som blev nominerat i kategorinIdentitet – Produktdesign. Vi är oerhört glada över denna nominering då det är ett erkännande av den design och kvalité våra klockor innehar.

När du vill känna dig lite extra lyxig

Beställ nu