Vårt Hantverk

Jag kände att jag ville ta den yrkesmässiga traditionen ett steg längre. Drömmen blev att skapa en klocka som jag själv önskade bära på min arm och som kan gå i arv till vidare generationer, barn och barnbarn.

Det har handlat om att genom en kreativ process, och med höga ambitioner, utveckla ett armbandsur som svarar upp mot både mina egna men också alla klockintresserade kunders krav och förväntningar. Från mina erfarenheter ville jag skapa en klocka som inte är ”slit-och-släng” utan som behåller sitt värde genom åren.

Formgivningsprocessen tog en mycket stor del av min tid. Funderingarna kring hur min framtida klocka skulle se ut och vad den skulle heta tog nästan över hela mitt sinne. Slutligen valde jag ett namn som för mig återspeglar kvalitet och stabilitet. En riktpunkt jag alltid haft i åtanke: CONSTANTLY.

Efter månader av ständigt konstruktionsarbete hade jag kommit fram till en tidlös, modern och unik design. Utmaningen har varit att samtidigt ta fram en stilren och elegant klockmodell. CONSTANTLY Elegance-klockan har en alldeles egen gestalt med dold krona, något som ger en obruten cirkulär form åt boetten. Ett utseende som väcker uppmärksamhet.

Tack vare sin imponerande tekniska klassifikation och genom sina formmässiga egenskaper kan CONSTANTLY-klockan säljas med en garanti på tio år. Det är mer än vad de flesta armbandsur idag kan erbjuda. Varje klocka är, i likhet med konstverk och de allra dyraste klockmärkena, både numrerad och signerad av mig. Klockorna tillverkas i min verkstad i Ronnebys Brunnspark och är dessutom stämplad “Made in Sweden”, något enbart äkta klockor tillverkade i Sverige kan bli.

Nyare inlägg →